Kemeling Kunststoffen

Vernieuwend en Inspirerend

Om continue te blijven ontwikkelen kunnen medewerkers aan interne ontwikkelprojecten meedoen. Met deze projecten proberen wij ervaring over nieuwe technieken en nieuwe visies over onze bestaande technieken te creƫren. Uit deze projecten komen naast ervaring ook daadwerkelijke nieuwe productietechnieken en producten.

Spacelifter

Door samenwerking met twee andere bedrijven met ieder zijn eigen expertise is er een compleet nieuw product ontwikkeld. Door naar deze samenwerkingen te zoeken kunnen bedrijven innoveren op meerdere vlakken. Hierdoor kan er samen met een nieuwe blik naar bestaande problemen gekeken worden. De spacelifter is hier een perfect voorbeeld voor. Als u meer wilt weten over de Spacelifter kunt u dit vinden op www.spacelifter.nl

 

3D printing

In de constante technische ontwikkelingen kunnen wij als Kemeling niet achterblijven, mede hierom is er besloten om te testen met 3D printen op een grote schaal. Door eigen onderzoek in combinatie met stagiaires die samen met ons deze kennis vergroten en ten uitvoer brengen is een werkende 3D printer neergezet.  Door dit project is er meer bekend over deze nieuwe productie methode en wat dit voor ons en dus ook voor onze klanten voor meerwaarde kan bieden. Een mooi resultaat wat we na het eerste traject hebben kunnen realiseren is een 3D geprinte lekbak. Dit soort resultaten zorgen ervoor dat wij gemotiveerd blijven om ons continue te blijven ontwikkelen. 

Terug naar projcten