Kemeling Kunststoffen

Past Precies!

Naast ons standaard assortiment beschikken we ook over een breede selectie van maatwerk artikelen. In samenwerking met onze klanten kunnen wij in grote maar ook in kleine projecten mooie resultaten realiseren.

BRL - Tanks

Van Logisticon water Treatment ontvingen wij een aanvraag voor twee 7.5m3 opslagtanks voor Natriumhydroxide. Deze tanks moesten in een zeecontainer geplaatst worden voor een mobiele BRL-K903 installatie. In overleg met de klant is er besloten om de voorbereide zeecontainer naar Kemeling te halen. Hierdoor konden wij een precies passende lekbak produceren. Na de berekeningen voor de eisen van de tanks in ons tankcalculatieprogramma kon het ontwerpen beginnen. Na de goedkeuring van de klant konden wij beginnen met de daadwerkelijke engineering en voorbereiding voor de productie. Vervolgens kon het produceren beginnen. De tanks en mengbakken zijn op zowel de klantwens en de BRL-K903 regelgeving gebouwd. Na de passende eindcontroles voor deze tanks kon alles in de zeecontainers geplaatst worden en verzonden worden naar de klant.

Meer informatie over over onze BRL tanks nodig? Kijk dan hier.

PP Compartimententanks

In samenwerking met een vaste installateur hebben we een aanvraag gehad voor meerdere PP Compartimententanks. De tanks zijn geplaatst bij een nieuwe kas. Het voordeel wat de tuinder hier in zag, was dat er door de verschillende compartimenten voor verschillende voedingsronden er specifiek gegeven kon worden wat op dat moment nodig was voor het gewas. Ook zorgt de keuze voor de compartimenten tanks dat de aansluiting van doorvoeren / motoren etc. snel door de installateur uit gevoerd kunnen worden. Wat voor nu maar ook bij latere onderhoud een tijdswinst oplevert.

Meer informatie over over onze PP compartimententanks nodig? Kijk dan hier.

Schuimblustanks

Vele van onze artikelen betreffen tanks bakken in een vaste plaatsing. We specialiseren onszelf hiernaast ook op tanks voor op een mobiele plaatsing. Voor IFFS zijn meerdere HDPE schuimblustanks opgeleverd. Deze tanks zijn in samenwerking met de klant gespecificeerd door IFFS, waarna de tanks hierna gerealiseerd konden worden. De HDPE-tanks zijn door IFFS op verschillende brandweerwagens geplaatst, welke op dit moment helpen de veiligheid van regio Kennemerland te garanderen.

Meer informatie over over onze schuimblustanks nodig? Kijk dan hier.

Mengbakken

In opdracht van Certhon heeft Kemeling meerdere mengbakken geleverd, deze mengbakken zijn in samenwerking met Certhon gespecificeerd, waarna deze na de engineering geproduceerd konden worden. Na oplevering zijn de mengbakken door Certhon bij een internationale tuinder geplaatst. Door het gebruik van deze mengbakken kan deze tuinder nu gemakkelijk zijn gewas voorzien van de benodigde voedingstoffen. 

 

Meer informatie over over onze mengbakken nodig? Kijk dan hier.

Terug naar projcten