Kemeling Kunststoffen

Nieuwsbrief oktober

alt=
Nieuwsbrief oktober

Volop nieuw werk!

De economie zit in weer in de lift en dat is ook bij ons te merken. Onze klanten hebben het druk waardoor wij veel producten en projecten mogen realiseren.

Om de toename van het aantal orders te kunnen opvangen,heeft Kemeling Kunststoffen de productieafdeling uitgebreid. Zo is er extra personeel aangenomen en nieuwe apparatuur aangeschaft om de klanten te voorzien in hun behoefte en de langere levertijden te minimaliseren.

Tip: Informeer even bij onze verkoop wat de actuele levertijden voordat u een product / project verkoopt dan kunnen we het afstemmen en de keten soepel laten samenwerken.

 

KENNISMAKING MET BARBARA DE ROBOT

Groei en innovatie vinden wij bij Kemeling Kunststoffen belangrijk. Wij hebben daarom ons team versterkt met een nieuwe medewerker die het eentonige werk van ons kan overnemen:  Barbara.

Barbara is een robot die de ronde mengbakken van zowel binnen en buiten aflast. De werknemers in de productie bereiden het product voor, waarna de robot de bakken aflast. Door eigen innovatie is deze ontwikkeling gerealiseerd en is het de 1e lascel in Nederland die op deze manier werkt.

 Voordelen van Barbara;
-         Snel en nauwkeurig aflassen.
-         Mooie kwalitatieve producten

Bekijk hier het filmpje!

Bekijk hier welke bakken Barbara allemaal kan aflassen.

 

HAAIEN ZWEMMEN IN KUNSTSTOF!

Voor de quarantaine-afdeling van het Oceanium Diergaarde Blijdorp hebben wij meerdere bakken mogen leveren waar de vissen en haaien af en toe tot rust kunnen komen of kunnen wennen aan de omgeving.

Wegens de krappe toegang bij de quarantaine-afdeling zijn de bakken deelbaar vervaardigd en op locatie aan elkaar bevestigd.  Voor een stabiele watertemperatuur zijn de bakken ge├»soleerd. De kunststof bakken zijn ook voorzien van ramen zodat de deskundigen  de vissen en haaien goed kunnen bestuderen op gezondheid en andere eigenschappen. Wij hebben gekozen voor de uitmuntende eigenschappen van HDPE. Dit type kunststof is zoutwater-resistent en heeft een lange levensduur. 

Dit bijzondere project is bedacht en tot stand gekomen in samenspraak met de klant. Wij hebben voor de klant de tekeningen gemaakt, de producten geproduceerd en de levering en plaatsing verzorgd.

Diergaarde Blijdorp laat weten erg tevreden te zijn over het eindresultaat.  Tip : Bezoek Oceanium eens en geniet van de vissen uit onze quarantainebakken