Kemeling Kunststoffen

Wisseling van de wacht.........

alt=
Wisseling van de wacht.........

Na een dienstverband van ruim 6 jaar zal Tom Baremans per 10 januari 2017 afscheid nemen van Kemeling Kunststoffen.  Tom heeft alle rollen binnen het bedrijf doorlopen. Omdat Tom ambitieus is zich verder wil ontwikkelen hebben we in goed overleg besloten zijn werkzaamheden over te gaan dragen.

Een vervanger is inmiddels aangenomen. Marco van Dijk gaat Tom opvolgen.  Marco is 10 jaar zelfstandig ondernemer geweest was op zoek naar een vaste baan en een nieuwe uitdaging. Marco start op 31 oktober en zal geleidelijk de taken van Tom overnemen. Wij gaan er voor zorgen dat  dit probleemloos zal verlopen. Tom heeft een nieuwe uitdaging gevonden als zelfstandig organisatie adviseur. Hij gaat MKB-ondernemers ondersteunen en adviseren met als doel om de organisatie te professionaliseren.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Tom op het vertrouwde telefoonnummer 0174-621237 of via de e-mail tom@kemeling.nl. Vanaf 10 januari kunt u Tom bereiken via tom@tjbaremans.nl of 06-14863184. Uiteraard kunt u ook kennis maken met Marco op het telefoonnummer 0174-621237 of via de e-mail marco@kemeling.nl