Kemeling Kunststoffen

Kemeling Kunststoffen viert haar 40 jarig bestaan

alt=
Kemeling Kunststoffen viert haar 40 jarig bestaan

Op 23 september  heeft Kemeling Kunststoffen haar 40 jarig bestaan gevierd. Een mijlpaal die het bedrijf niet zomaar voorbij wilde laten gaan.

De medewerkers hadden echter in het geheim de burgemeester S. van der Tak uitgenodigd. Met een glas champagne en gebak werd dit jubileum met de twee eigenaren Robert en Jan Willem Kemeling gevierd en even teruggeblikt op de afgelopen jaren.

In 1976 startte de vader van beide broers, Dick Kemeling het bedrijf aan de Dortlaan in Naaldwijk met het vervaardigen van polyester bakken voor in de tuinbouw en carrosseriebouw.

In 1988 kwam er wegens groei van de productie en assortiment een verhuizing naar een groter gebouw aan de Industriestraat.

In 1995 werd er een  gebouw bijgekocht aan de Industriestraat en tevens nieuw materiaal HDPE en PP toegevoegd aan het assortiment.

In 2007 verkocht Dick Kemeling zijn bedrijf aan de beide zonen en stapte er zelf definitief uit.

In 2014 werd er afscheid genomen van de polyestertak en de productieruimte omgebouwd voor alleen thermoplasten.

Stand van zaken in 2016
2 vestigingen aan de Industriestraat te Naaldwijk
1700 m2 productieoppervlakte
20  werknemers  

De dag werd vervolgens met de klanten, leveranciers en de medewerkers al varend afgesloten met een spetterende show op een prachtige boot in Rotterdam. Wij kunnen terugblikken op een onvergetelijke dag!