Kemeling Kunststoffen
Machine- en Apparatenbouw

Machine- en Apparatenbouw

Producten voor deze branche

Opslag van demiwater t.b.v. glaswas
Opslag van demiwater t.b.v. glaswas
Proces tanks op uw specificatie
Proces tanks op uw specificatie
Opbergkist op maat
Opbergkist op maat
Beschermkappen en afdekkappen
Beschermkappen en afdekkappen
Wandborden of Montageborden op maat
Wandborden of Montageborden op maat
Mengtafels en taptafels
Mengtafels en taptafels

Kennis van de markt

De machine-industrie is het deel van de industrie dat zich richt op de productie en het onderhoud van machines voor zowel consumenten als het bedrijfsleven zelf. Deze bedrijven zijn onmisbaar in de huidige samenleving en vervaardigen de meest uiteenlopende machines, apparaten, werktuigen en installaties.

Thuis in uw branche!

De machine-industrie bestaat uit een diversiteit van klanten die zich inzetten in vrijwel alle sectoren. Wij zien in deze branche een toenemend belang van duurzaamheid. Er vindt een transitie plaats door het gebruik van kunststof in plaats van staal. Wij denken graag met onze klanten mee om te bepalen of het gebruik van kunststof in een specifieke toepassing mogelijk is. Daarnaast hebben wij ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van vaker voorkomende kunststof producten zoals meng-, doseer- en opslagtanks op maat zoals u hierboven kunt zien.

Kennis van zaken

Kemeling heeft jaren lange ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van kunststof onderdelen in machines apparaten en installaties. Wij bieden onze klanten de benodigde kennis en ervaring om het gebruik van kunststof mogelijk te maken. Door de gecertificeerde medewerker en procedures kunnen wij de kwaliteit leveren die noodzakelijk is bij complexe machines/installaties. Wij bieden alternatieve oplossingen voor hout en staal waarbij we initiatief tonen en de risico’s durven aan te gaan door beheersing van proces.

Als partner

Een trend in de machine en apparaten sector is de samenwerking in de keten. Wij worden graag in een vroeg stadium betroken in een project om het optimale rendement voor onze opdrachtgever en de eindgebruiker te behalen. Onze kennis, inzicht en ervaring in kunststof willen we graag toepassen op uw project waarbij het doel is om een zo hoog mogelijk rendement te behalen voor de eindgebruiker