Kemeling Kunststoffen
Grond-, Water- Wegenbouw

Grond-, Water- Wegenbouw

Producten voor deze branche

Buitenwatermeterputten voor in de grond
Buitenwatermeterputten voor in de grond
Filterputten voor in de slootkant
Filterputten voor in de slootkant
Kunststof grondput op maat
Kunststof grondput op maat
Opbergkisten voor o.a. gereedschappen
Opbergkisten voor o.a. gereedschappen

Kennis van de markt

In de grond-, water- en wegenbouwsector wordt veel asfalt, beton, staal en hout gebruikt maar ook kunststof producten zijn hedendaags niet meer weg te denken uit deze sector. Door het relatief lichte gewicht en de duurzame kenmerken van het materiaal is het ook in de grond-, water en wegenbouw een uitdaging om een kunststof in te zetten in plaats van de meer traditionele materialen.

Thuis in uw branche!
De GWW-sector bestaat uit een diversiteit van klanten waarbij duurzaamheid een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Er vindt een transitie plaats door het gebruik van kunststof in plaats van beton en staal. Wij denken graag met onze klanten mee om te bepalen of het gebruik van kunststof in een specifieke toepassing mogelijk is. Daarnaast hebben wij ervaring in het produceren van vaker voorkomende kunststof producten zoals grond- en buitenwatermeterputten op maat zoals u hierboven kunt zien.

Kennis van zaken
Kemeling heeft jaren lange ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van kunststof producten in de GWW-sector. Wij bieden onze klanten de benodigde kennis en ervaring om het gebruik van kunststof mogelijk te maken. Wij bieden alternatieve oplossingen voor beton en staal waarbij we initiatief tonen en de risico’s durven aan te gaan door beheersing van het engineering- en productieproces.

Als partner
Een trend in de GWW-sector is de samenwerking in de keten. Wij worden graag in een vroeg stadium betrokken in een project om het optimale rendement voor onze opdrachtgever en de eindgebruiker te behalen. Onze kennis, inzicht en ervaring in kunststof willen we graag toepassen op uw project waarbij het doel is om een zo hoog mogelijk rendement te behalen voor de eindgebruikers.