Kemeling Kunststoffen
Carrosseriebouw

Carrosseriebouw

Producten voor deze branche

Ventilatieluiken
Ventilatieluiken
Carrosserieopbouw
Carrosserieopbouw
Opslag van brandstof o.a. scheepsindustrie
Opslag van brandstof o.a. scheepsindustrie
Lek- opvangbakken t.b.v. jerrycans of vaten
Lek- opvangbakken t.b.v. jerrycans of vaten
Lek- opvangbakken specials
Lek- opvangbakken specials
Beschermkappen en afdekkappen
Beschermkappen en afdekkappen

Kennis van de markt

In de carrosseriebouw is zijn er veel mogelijkheden voor kunststof toepassingen. Het lichte gewicht in combinatie met uv-resistentie, de biologische eigenschappen en het duurzame karakter zijn grote voordelen voor onze klanten. In deze branche vinden op dit moment veel ontwikkelingen plaats en de producenten van de kunststof halffabricaten werken hier ook in mee.

Thuis in uw branche!
De klanten in de carrosseriebouw zoeken continu naar nieuwe mogelijkheden van kunststof producten. Of het nu gaat om een lichtgewicht ventilatierooster voor in koeltrailers of een complete opbouw voor de opruimwagens van een gemeente. Wij denken graag met onze klanten mee om te bepalen of het gebruik van kunststof in een specifieke toepassing mogelijk is. De (demi)watertanks voor de glaswasbranche worden bijvoorbeeld al jaren volledig op maat geproduceerd voor onze klanten.

Kennis van zaken
Kemeling heeft jaren lange ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van kunststof producten in de carrosseriebouw. Wij bieden onze klanten de benodigde kennis en ervaring om het gebruik van kunststof mogelijk te maken. Wij bieden alternatieve oplossingen voor bijvoorbeeld staal waarbij we initiatief tonen en de risico’s durven aan te gaan door beheersing van het engineering- en productieproces. Daarnaast hebben wij ervaring in het produceren van vaker voorkomende kunststof producten die u hierboven kunt vinden.

Als partner
Een trend in de carrosseriebouw is de samenwerking in de keten. Wij worden graag in een vroeg stadium betrokken in een project om het optimale rendement voor onze opdrachtgever en de eindgebruiker te behalen. Onze kennis, inzicht en ervaring in kunststof willen we graag toepassen op uw project waarbij het doel is om een zo hoog mogelijk rendement te behalen voor de eindgebruikers.