Kemeling Kunststoffen
Brandpreventie

Brandpreventie

Producten voor deze branche

Open bakken op maat
Open bakken op maat
Doseerkasten en vulpuntmorsbakken
Doseerkasten en vulpuntmorsbakken
Leidingwerk
Leidingwerk
Wand / montageborden tbv utilitieitsbouw
Wand / montageborden tbv utilitieitsbouw
Bekledingen in kunststof
Bekledingen in kunststof

Kennis van de markt

Brandbeveiliging is waardevol en essentieel voor uw bedrijfscontinuïteit. Kemeling Kunststoffen werkt nauw samen met verschillende installateurs om de benodigde kunststof tanks in brandpreventie-installaties te ontwikkelen, produceren en af te leveren.

Thuis in uw branche!
Door samenwerking met verschillende installateurs worden de brandpreventietanks in diverse branches toegepast. Zorg, industrie, logistiek, petrochemie zijn enkele voorbeelden waar de tanks op verschillende manieren worden ingezet.

Kennis van zaken
Wij bieden onze klanten de benodigde kennis en ervaring om te ondersteunen in ontwerp, engineering, installatie en onderhoud van kunststof tanks in brandblussystemen waarbij rekening wordt gehouden met actuele nationale en internationale regelgeving op het gebied van kunststoflassen.

Als partner
Ons doel is om in samenwerking met de installateur het optimale resultaat voor de eindgebruiker te behalen. Door ons vroeg in het traject te betrekken kunnen we onze kennis en ervaring inzetten voor een optimaal rendement over de gehele levensduur van de installatie.