Kemeling Kunststoffen
Productafbeelding Sprinkler tanks op maat

Sprinkler tanks op maat

pijl Sprinkler tanks op maat

Omschrijving

Een kunststof opslagtank voor uw sprinklerinstallatie?

Sprinklerinstallaties zijn de meest toegepaste, automatische brandblusinstallaties, vanwege hun eenvoudige en afdoende werking. Een sprinklersysteem bestaat uit een watervoorziening, alarmkleppen en een leidingnet met sprinklers, dat door het gehele gebouw is geïnstalleerd. De installatie wordt bewaakt door een sprinklermeldcentrale. De installatie komt in werking als een bepaalde temperatuur is bereikt. Vervolgens sproeit het water als een douche over de brand.

Wat zijn de mogelijkheden van kunststof sprinkler tanks?

Doordat Kemeling inmiddels decennia aan ervaring heeft in het bedienen van de brandpreventiesector, begrijpen we dat ieder project en elke klant verschillende wensen en behoeften heeft. Ons team en onze productielocatie zijn ingericht op het bieden van op maat gemaakte oplossingen. Vanaf het ontwerp, de engineering, de productie, transport, plaatsing op locatie biedt Kemeling een oplossing die bij de klant past. Certificering conform ISO 9001, DVS-las en KIWA keur waarborgt de kwaliteit. U herkent onze oplossingen aan hun lange levensduur.

Projectmatig produceren van kunststof sprinkler tanks voor het optimale resultaat

Het 3D-ontwerp van de tank met een inhoud van 100 tot 40.000 liter wordt gecalculeerd op statisch of dynamisch gebruik. Aansluitingen voor vullen, ontluchten, aftappen etc. worden in overleg met de klant in het ontwerp meegenomen. De tanks worden vervaardigd uit UV-resistent HDPE plaatmateriaal wat niet corrodeert en niet afgeeft aan het water. De tanks worden gelast volgens de DVS norm en vervolgens getest op lekdichtheid (certificaat op aanvraag leverbaar). Bovendien heeft het materiaal een lager soortelijk gewicht 0,95 gr/cm3 dan staal waardoor de tanks gemakkelijk te plaatsen zijn. Het materiaal is bovendien onderhoudsarm en volledig recyclebaar. Kemeling heeft in samenwerking met toonaangevende installateurs diverse sprinklerprojecten naar volle tevredenheid gerealiseerd. Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden voor uw project!

Offerte aanvragen
Registreer voor prijzen
kunststof-sprinklertank-1 kunststof-sprinklertank-2 kunststof-sprinklertank-3 kunststof-sprinklertank-4 kunststof-sprinklertank-5 kunststof-sprinklertank-6
Model: Sprinkler Tanks
Beschikbaarheid: Op voorraad
Typenummer: tank