Kemeling Kunststoffen
Productafbeelding Schuimblustanks voor vaste opstelling

Schuimblustanks voor vaste opstelling

pijl Schuimblustanks voor vaste opstelling

Omschrijving

Kunststof brandpreventietanks / schuimblustanks voor in uw installatie!

Blusschuimsystemen worden veelal in hoge risico-objecten toegepast. Een tankpark vol ruwe olie, petrochemische fabrieken, een magazijn met vaten vol brandbare chemicaliƫn of een kilometerslange tunnel. Door de zeer specifieke en onvervangbare eigenschappen van blusschuim worden branden uiterst effectief bestreden.

Kennis van zaken op het gebied van brandpreventietanks en kunststof schuimblustanks

Doordat Kemeling inmiddels decennia aan ervaring heeft in het bedienen van de brandpreventiesector, begrijpen we dat ieder project en elke klant verschillende wensen en behoeften heeft. Ons team en onze productielocatie zijn ingericht op het bieden van op maat gemaakte oplossingen. Vanaf het ontwerp, de engineering, de productie, transport, plaatsing op locatie biedt Kemeling een oplossing die bij de klant past. Certificering conform ISO 9001, DVS-las en KIWA keur waarborgt de kwaliteit. U herkent onze oplossingen aan hun lange levensduur.

Unieke eigenschappen voor een unieke brandpreventie of schuimblustank!

Het 3D-ontwerp van de tank met een inhoud van 100 tot 40.000 liter wordt gecalculeerd op statisch of dynamisch gebruik. Aansluitingen voor vullen, ontluchten, aftappen etc. worden in overleg met de klant in het ontwerp meegenomen. De tanks worden vervaardigd uit UV-resistent HDPE plaatmateriaal wat zeer goed bestand is tegen het blusschuim. De tanks worden gelast volgens de DVS norm en vervolgens getest op lekdichtheid (certificaat op aanvraag leverbaar). Het materiaal heeft een lager soortelijk gewicht 0,95 gr/cm dan staal waardoor de tanks gemakkelijk te plaatsen zijn. Het materiaal is bovendien onderhoudsarm en volledig recyclebaar.
Kemeling heeft in samenwerking met toonaangevende installateurs diverse projecten naar volle tevredenheid gerealiseerd. Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden voor uw project!

Offerte aanvragen
Registreer voor prijzen
kunststof-schuimblustank-watertank-1 kunststof-schuimblustank-watertank-2 kunststof-schuimblustank-watertank-3
Model: Schuimblustanks op maat
Beschikbaarheid: Op voorraad
Typenummer: tank