Kemeling Kunststoffen
Productafbeelding Schuimblus en watertanks voor in voertuigen

Schuimblus en watertanks voor in voertuigen

pijl Schuimblus en watertanks voor in voertuigen

Omschrijving

Op zoek naar een kunststof schuimblustank of watertank die getransporteerd kan worden in voertuigen?

Kemeling ontwerpt, produceert en levert op basis van uw specificaties kunststof tanks geschikt voor opslag en transport van zowel water als blusschuim.

Kennis van zaken is vereist op het gebied van kunststof schuimblustanks en watertanks voor de brandpreventiesector.

Doordat Kemeling inmiddels decennia aan ervaring heeft in het bedienen van de brandweer branche waaronder de brandbestrijdingsvoertuigen, begrijpen we dat ieder project en elke klant verschillende wensen en behoeften heeft. Water of blusschuimtanks voor in brandweervoertuigen of complete tanks voor haakarm systemen. Ons team en onze productielocatie zijn ingericht op het bieden van op maat gemaakte oplossingen. Vanaf het ontwerp, de engineering, de productie en het transport biedt Kemeling een oplossing die bij de klant past. Certificering conform ISO 9001 en DVS-las waarborgt de kwaliteit. U herkent onze oplossingen aan hun lange levensduur.

Unieke eigenschappen voor een unieke brandpreventietank, schuimblustaank of watertank

Het 3D-ontwerp van de tank met een inhoud van 100 tot 20.000 liter wordt gecalculeerd op dynamisch gebruik. Aansluitingen voor vullen, ontluchten, aftappen etc. worden in overleg met de klant in het ontwerp meegenomen. De tanks worden vervaardigd uit UV-resistent HDPE plaatmateriaal wat zeer goed bestand is tegen water en blusschuim. De tanks worden gelast volgens de DVS norm en vervolgens getest op lekdichtheid (certificaat op aanvraag leverbaar). Bovendien heeft het materiaal een lager soortelijk gewicht (0,95 gr/cm3) dan staal (7,8 gram/cm3 en composiet (1,5 – 2,0 gram/cm3waardoor de tanks gemakkelijk te plaatsen zijn. Het materiaal is bovendien onderhoudsarm en volledig recyclebaar. Kemeling heeft in samenwerking met toonaangevende brandweer carrosseriebouwers diverse projecten naar volle tevredenheid gerealiseerd. Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden voor uw project!

Offerte aanvragen
Registreer voor prijzen
kunststof-schuimblustank-watertank-1 kunststof-schuimblustank-watertank-2 kunststof-schuimblustank-watertank-3 kunststof-schuimblustank-watertank-4 kunststof-schuimblustank-watertank-5 kunststof-schuimblustank-watertank-6 kunststof-schuimblustank-watertank-7 kunststof-schuimblustank-watertank8 kunststof-schuimblustank-watertank-9 kunststof-schuimblustank-watertank-10 kunststof-schuimblustank-watertank-11 kunststof-schuimblustank-watertank-12 kunststof-schuimblustank-watertank-13 Schuimblus en watertanks voor in voertuigen Schuimblus en watertanks voor in voertuigen
Model: Proces Tanks
Beschikbaarheid: Op voorraad