Kemeling Kunststoffen
Productafbeelding Procestank volgens uw specificatie

Procestank volgens uw specificatie

pijl Procestank volgens uw specificatie

Omschrijving

 

Een opslagtank, doseertank of mengtank voor o.a. water, demiwater of afvalwater volledig op maat geproduceerd!

Doordat Kemeling inmiddels decennia aan ervaring heeft in het bedienen van de water- en afvalwaterbehandelingssector en industrie, begrijpen we dat ieder project en elke klant verschillende wensen en behoeften heeft. Ons team en onze productielocatie zijn ingericht op het bieden van op maat gemaakte oplossingen. Vanaf het ontwerp, de productie tot aan transport, plaatsing en onderhoud biedt Kemeling een oplossing die bij de klant past.

Eindeloze mogelijkheden voor kunststof opslagtanks, doseertanks en mengtanks

De gesloten tanks kunnen geproduceerd worden uit verschillende materialen zoals HDPE, PP en PVC. Door het gebruik van deze materialen zijn de tanks duurzaam en vrij van geur en bijsmaak door het levensmiddelenkeurmerk van de grondstoffen. Deze tanks zijn verkrijgbaar van 100 tot 30.000 liter, en in de volgende modellen:
- Vierkant of rechthoekig model
- Rond verticaal model
- Rond horizontaal model

Laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden voor uw toepassing.

Offerte aanvragen
Registreer voor prijzen
kunststof-opslagtank-vloeistoftank-7 kunststof-opslagtank-vloeistoftank-9 kunststof-opslagtank-vloeistoftank-11 kunststof-opslagtank-vloeistoftank-8 kunststof-opslagtank-vloeistoftank-6 kunststof-opslagtank-vloeistoftank-5 kunststof-opslagtank-vloeistoftank-4 kunststof-opslagtank-vloeistoftank-3 kunststof-opslagtank-vloeistoftank-2 kunststof-opslagtank-vloeistoftank-1 Procestank volgens uw specificatie Procestank volgens uw specificatie Procestank volgens uw specificatie Procestank volgens uw specificatie Procestank volgens uw specificatie kunststof-opslagtank-vloeistoftank-10 Procestank volgens uw specificatie Procestank volgens uw specificatie
Model: Mengtanks / doseertanks op maat
Beschikbaarheid: Op voorraad
Typenummer: tank