Kemeling Kunststoffen

Missie en Visie

Missie
Kemeling Kunststoffen is specialist in het ontwikkelen en produceren van kunststof opvang, opberg en opslag producten voor vloeibare en vaste stoffen. Onze producten worden op maat ontwikkeld naar de wensen van onze klanten. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen en hebben veel aandacht voor produceren op maatschappelijk verantwoorde wijze.

Visie
Om onze missie te verwezenlijken willen wij ons steeds verder ontwikkelen als kennisdrager en totaalleverancier van opberg, opvang en opslag systemen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten, partners en medewerkers enthousiast zijn over onze producten. Hierbij is een solide financiƫle basis het uitgangspunt voor verdere maatschappelijke en bedrijfsmatige investeringen, innovatie en groei.

De kernwaarden
van Kemeling Kunststoffen waar we iedere dag aan werken.
BOKKS    : Betrouwbaar | Oplossingsgericht |  Kwaliteit  | Kennis | Service  

Medewerkers
Een bedrijf bestaat bij de gratie van producten, systemen en installaties. Maar een bedrijf bestaat vooral bij de gratie van mensen. Gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers, die elke dag investeren in producten van de allerbeste kwaliteit. Daarom is er veel aandacht voor ondernemen met een menselijke maat. De medewerkers krijgen alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Die aandacht betaalt zich uit in een enthousiast team van mensen. Mensen die het maken bij Kemeling!

Hoe komt dit ten uitvoer

Om ons als bedrijf te ontwikkelen dagen we onszelf uit door verschillende interne projecten door te lopen. In deze projecten krijgen de medewerkers de ruimte om zichzelf te ontwikkelen op onder andere nieuwe producten en nieuwe technieken. Wilt u meer weten over deze ontwikkelprojecten dan kunt u dit vinden op onze projectpagina.