Kemeling Kunststoffen
Productafbeelding Carrosserrieopbouw

Carrosserrieopbouw

pijl Carrosserrieopbouw

Omschrijving

Veegvuil opbouwen.
Aluminium wordt voor vele toepassingen gebruikt, maar dit is niet altijd de beste oplossing. De klant EcoTrommel kwam met de vraag of aluminium bakken uit HDPE gemaakt konden worden en wat welke voordelen dit met zich meebracht. Deze bakken worden geplaatst op veegmachines voor de schoonmaak van de binnenstad. Doordat HDPE hierin “hufterproof”, lichtgewicht en gemakkelijk schoon te maken is, kon HDPE een duurzamere oplossing bieden voor het schoonmaken van de binnensteden. Mede door het gladde oppervlak is het gemakkelijk schoon te maken, waarmee het voor de eindklant veel werk scheelt met het weghalen van de afval. 

Opbergkasten voor de Stint.
“We hebben een goed uitgedacht elektrische wagen maar zoeken een lichtgewicht opbouw in onverwoestbaar kunststof”   dat waren de wensen van de eigenaren van het bedrijf Stint mee aankwam bij Kemeling. Wij ontwikkelde in samenwerking een maatwerk HDPE opbouwen voor op de Stint voor transport van oa. pakketbezorging in binnensteden.

Wij bouwen precies wat u zoekt.
Denk u aan kunststof opbouw te gebruiken in de verhuurmarkt, koeriersdiensten, supermarkt thuisbezorg, service teams in de steden en op zoek naar een partner die samen met u al deze kunststof concepten kan uitwerken en produceren, bel of mail dan met Kemeling.

Offerte aanvragen
Registreer voor prijzen
Carrosserieopbouw Carrosserrieopbouw Carrosserrieopbouw Carrosserrieopbouw Carrosserrieopbouw Carrosserrieopbouw Carrosserrieopbouw Carrosserrieopbouw Carrosserrieopbouw Carrosserrieopbouw Carrosserrieopbouw Carrosserrieopbouw Carrosserrieopbouw Carrosserrieopbouw
Model: Kunststof carrosserieopbouw
Beschikbaarheid: Op voorraad