Kemeling Kunststoffen

HortiTank voor opslag van vloeibare meststoffen type A Andere oplossingen

Kemeling Kunststoffen produceert ronde verticale opslagtanks voor zowel de tuinbouw als voor de industrie. In de industrie is het verplicht om chemicaliëntanks te produceren volgens de BRL-K21009 en te installeren volgens de BRL-K903 / PGS31. In de tuinbouw is deze regelgeving uitgesteld maar de verwachting is dat dit op termijn ook in de tuinbouw verplicht wordt.

In overleg met de installateur en de eindgebruiker wordt bepaald of een gecertificeerde opslagtank volgens PGS31, BRL-K903, HORTIQ of VLAREM (België) benodigd is. Dit is afhankelijk van de vergunning en/of de controlerende instanties. Voor meer informatie over deze certificaten en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling.

Het assortiment bestaat uit 15 modellen met een inhoud van 1.000 tot 30.000 liter. De tanks zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen:
- uitvoering A is geschikt voor de meeste meststoffen 
- uitvoering B is voor de agressievere meststoffen.

Op de Kemeling mediumlijst kunt u zien welke uitvoering voor uw medium geschikt is. Mocht het medium hier niet op staan kunt u contact opnemen met de specialisten van onze verkoopafdeling. Onderstaand ziet u ons assortiment opslagtanks en daaronder het bijbehorende assortiment met open opvangbakken.

Voor een opslagtank op maat kunt u hier meer informatie vinden.