Kemeling Kunststoffen
Productafbeelding HDPE kweekbakken op maat

HDPE kweekbakken op maat

pijl HDPE kweekbakken op maat

Omschrijving

Op zoek naar een kunststof kweekbak / viskweekbak?

Voor het kweken van vissen, schaaldieren, schelpdieren en algen in kweekinstallaties is een kweekbak van HDPE of PP uitermate geschikt. Kemeling Kunststoffen produceert deze lichtgewicht oplossingen geheel naar uw specificaties.

Andere mogelijkheden voor de aquaculture

De aquacultuur is een sterk opkomende branche waarbij kunststof producten veelvuldig worden ingezet. Het gebruik van kunststof kweekinstallaties voor de professionele aquacultuur is onmisbaar en Kemeling heeft veel ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van kunststof producten voor deze installaties. Van buffertanks, procestanks en kweekbakken tot filters, speedways, schoepenraden en putten, bij Kemeling Kunststoffen bunt u aan het juiste adres! In opdracht van installateurs hebben wij al diverse projecten met succes gerealiseerd.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw toepassing. Wij denken graag met u mee!

Offerte aanvragen
Registreer voor prijzen
kunststof-viskweekbak-6 kunststof-viskweekbak-1 kunststof-viskweekbak-2 kunststof-viskweekbak-4 kunststof-viskweekbak-8 kunststof-viskweekbak-5 kunststof-viskweekbak-3 kunststof-viskweekbak-7 kunststof-viskweekbak-9 HDPE kweekbakken op maat
Model: HDPE kweekbakken op maat
Beschikbaarheid: Op voorraad
Typenummer: stuk