Kemeling Kunststoffen

Opslag van vloeibare meststoffen type B Andere oplossingen

Kemeling Kunststoffen produceert ronde verticale opslagtanks voor zowel de tuinbouw als voor de industrie. In de industrie is het verplicht om chemicaliëntanks te produceren volgens de BRL-K21009 en te installeren volgens de BRL-K903. In de tuinbouw is deze regelgeving uitgesteld maar de verwachting is dat dit op termijn ook in de tuinbouw verplicht wordt.

De gesloten opslagtanks voor vloeibare meststoffen kunnen daarom geproduceerd worden volgens de BRL-K21009 norm. Wij adviseren om de tanks te voorzien van een BRL-K21009 certificaat om klaar te zijn voor de toekomst.

Het assortiment bestaat uit 12 modellen met een inhoud van 1000 tot 30.000 liter. De tanks zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen, uitvoering A is geschikt voor de meeste meststoffen en uitvoering B is voor de agressievere chemicaliën. Op de Kemeling mediumlijst kunt u zien welke uitvoering voor uw medium geschikt is. Mocht het medium hier niet op staan kunt u contact opnemen met de specialisten van onze verkoopafdeling.

Onderstaand ziet u ons standaard assortiment opslagtanks en daaronder het bijbehorende assortiment met open opvangbakken. Voor een opslagtank op maat kunt u hier meer informatie vinden.